Dügün Tv Aydin Çine


 

6 Haziran 2017 Salı

Et Yemekleri – Tarifin Görselleri

MALZEMELER:
1 Kilo Minik Patates
500 gr Kuş Başı Et
1 Baş Soğan
1 Kaşık Salça
1 Tatlı Kaşık Tuz
İsteğe bağlı baharat
HAZIRLANMASI:
İlk olarak kuş başı etlerimizi güzelce yıkayıp tuz ilave ederek bir çay bardak su ile düdüklü tenceremizde haşlamak üzere 30 dk kısık ateşte pişirmeye bırakıyoruz.
Patateslerimiz uzun uğraş sonunda güzelce soyulur. Minik oldukları için bayak uğraştım. Dilerseniz büyük patatesleri küp küp doğruyabilirsiniz.
Bir tencereye bir kaşık tereyak ve bir kaşık zeytinyak ilave edilir. Ardından önce soğanlar ardından salça ilave edilir. Kuş başı hoşlanan etlerimizi de katıp yarım saat kısık ateşte pişiriyoruz. Afiyetler olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder